vraag maar raak!

Veel gestelde vragen

F.A.Q.

Zeker weten. Ik help graag non profit organisaties met geen of weinig budget. Daarnaast vind ik het leuk om kleine of startende ondernemers te ondersteunen zich goed te presenteren via een functionele website. Plezier gaat boven geld.

Nee, zeker niet, ik geloof niet in dat soort constructies. Ik maak logo’s, websites, foto’s, teksten, en presentaties in jouw opdracht en volgens afspraak en als het klaar en betaald is, ben jij de eigenaar.

Ja, als het klaar is kan je kiezen wat je wilt, zelf beheren en onderhouden, mij inschakelen voor de lastige dingen, of alles bij mij in beheer geven. Je krijgt in ieder geval alle inloggegevens en technische details. Ik wil je helpen je business nog beter te doen. Je maakt zelf de keuzes.

Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Dan bespreken we je wensen en maak ik een schriftelijk voorstel met werkzaamheden en investering. Na jouw akkoord ga ik op basis van een plan van aanpak met daarin een tijdlijn voor je aan het werk. 

Nee, dat doe ik niet. In mijn voorstel staat een vaste prijs, als ik er meer tijd voor nodig blijk te hebben is dat mijn risico. Ik ben wel bereid de werkzaamheden op nacalculatie (prijs per uur) uit te voeren. Gaat het sneller dan verwacht is de prijs lager, zit het tegen dan wordt de prijs hoger.

Zo snel als de kwaliteit dat toe laat. Kan je niks mee met zo’n antwoord. Laten we maar zeggen dat ik snel kan acteren als het nodig is. Hangt natuurlijk ook van de klus af. In goed overleg is bijna alles mogelijk, als jij er maar blij van wordt. 

Zeker, op de pagina’s met voorbeelden kan  je een aantal door mij gebouwde websites zien en een selectie van mijn foto’s. Zou je met één of meerdere opdrachtgevers in contact willen komen laat het mij dan even weten en dan regel ik dat.

Stel je vraag gerust. Domme vragen bestaan niet en ik verras je graag met mijn antwoord. Bel, mail  of App en je krijgt snel antwoord.